Tandblekning

TANDBLEKNING

Att le och skratta är hälsobringande och ditt leende är dessutom en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig! Vi har valt att arbeta med produkter från marknadsledande BrilliantSmile Super re:fresh, då det är en säker samt skonsam metod då vi använder oss av milda preparat som innehåller tillsatser som återuppbygger emaljen och minimerar biverkningar. Samtliga BrilliantSmiles tandblekningspreparat är PH-neutrala, och etsar därför inte emaljen. Med en skonsam och effektiv blekning hos oss med BrilliantSmiles metoden garanterar vi att tänderna blir i snitt 5-7 nyanser vitare. Vid plasmaljusblekning används plasmaljus för att aktivera blekningsgelen. Att bleka tänderna kan man göra på flera olika sätt. Med varierande resultat. Plasmaljusblekningen är avsevärt skonsammare än lasern och minimerar chanserna för tillfälliga biverkningar, såsom ilningar och isningar.

72 timmar efter avslutad behandling bör man undvika missfärgande drycker och livsmedel samt tobak, då detta kan försämra resultatet. Ej gravida!

 

REKOMENDERAS INNAN BESÖK

Besök en tandhygienist som tar bort tandsten innan bokad behandling!

Minst 3månader innan behandling

 

Vanliga orsaker till missfärgning;

•Undvika starkt färgade drycker (kaffe, te, rött vin) och mat (mörk choklad, tomater, curry,

apelsiner m.m.) samt tobak och andra missfärgande substanser, då detta kan försämra resultatet.

•Undvika sura livsmedel och drycker (citrusdrycker och frukt), eftersom dessa kan orsaka överkänslighet.

•Skölja med fluor två gånger dagligen för att återuppbygga emaljen och fylla igen de mikroskopiska ihåligheterna.

•Viss medicinering och vissa sjukdomar kan missfärga tänderna.

 

Vad är det som bleker tänderna?

Väteperoxid, eller ämnen som bryts ner till väteperoxid som exempelvis karbamidperoxid, är den vanligaste aktiva ingrediensen i tandblekningspreparat. När väteperoxid oxiderar frigörs fria syreradikaler som bryter ner organiskt material till koldioxid och vatten. Missfärgningarna som sitter i tänderna är till exempel rester från kaffe, tobak, mat etc. vilket är organiska material som bryts ner. Emaljen är inte organiskt material och påverkas därför inte.

 

NanoSeal Total+

Vid tandblekning på klinik finns det ett alternativ för dem som inte vill undvika missfärgande drycker etc. enligt instruktionerna ovan. De flesta kliniker erbjuder mot en extra kostnad NanoSeal Total+, en skyddande försegling som appliceras på tänderna efter blekning, så att man kan äta och dricka vad som helst direkt efter behandlingen. NanoSeal Total+ återuppbygger emaljen direkt, och minimerar därför även eventuella biverkningar så som ilningar och känslighet.

Tänk på..

Är du försenad mer än 15 min kommer din tid att avbokas, då vi inte hinner med din behandling och du debiteras hela

beloppet på vald behandling. Genom att boka en tid så accepterar du att du debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro.

Varför denna tidsgräns, är pga att inte bli sen inför nästa kundbokning samt motverka stressrelaterad arbetsmiljö!

 

Tack på förhand!

Priser

Tandblekning

 

KAMPANJ

Brilliant Smile 1000kr ca 60min + Nano Seal

(ord.pris 2550kr)

Copyright © All Rights Reserved