Nu Skin

"Nu Skin är ett av de ledande bolag inom hudvård med vetenskapligt avancerad ingrediensteknik och formler som verkar främjande på huden och med de bästa ingredienserna. Tillsammmans med vetenskapen kan nu Nu Skin med sina hudvårdsprodukter samt kosmetik, gå ett steg längre genom att ta fram en version av dig som ter sig ungdomligare - idag såväl som imorgon."

Curling Mascara Black

9g

 

"Böjda fransar som varar länge."

 

Låt dina ögon fånga andras blickar med senaste tillskottet Nu Colour curling mascara black.

 

Perfekt när du vill framhäva dina ögon, den ger en extra boost till din look. Den har en lätttanvänd, svängd borste, utformad för att separera fransarna och ge dem extra längd utan klumpar. Med hjälp av mascaran öppnar du upp ögat och skapar ett verkligt blickfång.

 

Med mascaran lägger du sista handen vid din ansiktsmakeup. Öppna mascaran och dra av applikatoränden för att få bort överflödig produkt. Håll ögat vidöppet och börja varsamt borsta från fransroten och utåt. Om fransarna klumpar ihop, gör om rörelsen ännu en gång, fram och tillbaka, för bästa effekt.

Nutriol Eyelash Treatment

5ml

 

"Skäm bort och boosta dina fransar."

 

Med Nu Colour Nutriol Eyelash Treatment är tjockare, starkare fransar inte långt borta. Denna genomskinliga gel stärker och förlänger tunna fransar från rötterna och ut till topparna. Går att bära på egen hand eller under Nu Colour Curlng Mascara. Denna produkt är den ultimata vården för fransar.

 

Applicera Nu Colour Nutriol Eyelash Treatment på rena, torra fransar.

- Bärs på fransarna under dagtid eller under natten för att stärka och mjukgöra.

- Använd som primer och ha därefter på mascara för långvarig effekt.

- Fungerar som styling och vårdande gel för ögonbrynen. Borsta fram den form du vill ha på ögonbrynen och ha sedan på Nu Colour Nutriol Eyelash Treatment för att fixera looken.

Contouring Lip Gloss

15ml

 

"Måla fram läpparna som ser fylligare och ungdomligare ut."

 

Nu Colour® Contouring Lip Gloss är speciellt designad för läppvård, och framtagen med oligopeptidteknologi för att förbättra produktionen av kollagen så läpparna ter sig fylligare och ungdomligare.

 

Genom att förbättra kollagenproduktionen på sikt kan denna teknologi ge läpparna en tydligare definition, framförallt vid “amorbågen”.

 

I en oberoende klinisk studie har den verksamma ingrediensen palmitoyloligopeptid förbättrat och ökat läpparnas form med 40 procent.

Kollagen ger hud och kropp struktur, skyddar och stöder mjukvävnader (såsom läppvävnad). Allteftersom du åldras saktar kollagenproduktionen ned.

 

Rekommendation: Daglig användning!

 

AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste 110g

 

"Vitare, renare tänder med en enda formula."

 

Denna avancerade tandkräm ger ljusare tänder samtidigt som den hjäper till att bekämpa karies och plackbildning.

Borsta tänderna noggrant, helst efter varje måltid eller åtminstone två gånger om dagen, såsom tandläkare rekommenderar.

 

Barn(6 år eller yngre): Använd en ärtstor klick och övervaka barnet under borstningen så de inte sväljer.

Förvara utom räckhåll för barn under sex års ålder.

Vid intag av fluor från andra källor, konsultera tandläkare eller läkare.

 

Innehåller natrium monofluorfosfat.

 

Rekommendation: För vardagligt bruk och användning efter en Tandblekning Re:fresh 60min hos oss!

Copyright © All Rights Reserved