Nya behandlingar

Plasma Skin Lift - Uppstramning av slapp hud.


Vad behandlar man?


Hängande Ögonlock

Påsar under Ögonen

“Kalkonhäng”

“Hamsterpåsar”

Korrigering av djupare rynkor

Korrigering av Ärr, Bristningar & Gropar

Korrigering av brustna Blodkärl.Kort information


Plasma pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.


Finns att boka nu på bokadirekt
Microneedling - Kollagen boost för huden.


Vad behandlar man?


Solskador

Pigmentfläckar

Akne & Akneärr

Stora porer

Fina linjer och Rynkor

Hudton

Hudtextur

Slapp hud och Åldrad hud


Kort information


Microneedling, även kallad Vitamincoctail är en mekanisk nålningsbehandling (vi använder oss av en handenhet som ger små fina nålstick) som effektivt förbättrar hudens kondition och utseende. Med denna kombination kan vi på Gamla Unik minska dina akne ärr, ge din hud mer lyster och elasticitet. När vi har gjort små mikroskador i huden smörjer vi in vitaminserumet  som består av ett koncentrat av vitaminer, mineraler & antioxidanter utan konserveringsmedel.


 


Finns att boka nu på bokadirekt


CryoPen O - Estetisk Fryspenna


Vad behandlar man?


Fibrom

Vårtor

Pigmentfläckar

Hemangioma

Fettknölar

Seborrheic keratoses
Kort information


Har du godartade hudförändringar eller vårtor som du vill bli av med? Vi på Gamla Unik arbetar med Cryopen fryspenna som effektivt fryser och eliminerar oönskade hudfläckar på bara några sekunder med flytande dikväveoxid. Vi kan behandla hudfläckar på hela kroppen med millimeterprecision och utan att skada omgivande vävnad. Det bästa med Cryopen är att behandlingen går snabbt, utan smärta och du får snabba resultat!Finns att boka nu på bokadirekt

Copyright © All Rights Reserved