Behandlingsteam

Personalen på Gamla Unik

Gamla Unik öppnades år2014 i syfte med att skapa en plats för unga entreprenörer, där man enkelt skall få utöva sitt hantverk i en lugn atmosfär och även skapa eget kundnätverk. En mötesplats där kunder får professionellt omhändertagande och väl utförda behandlingar samt där skönhetsspecialisten får utveckla sig inom sitt yrke.

 

Salongen består idag utav unga tjejer som har olika inriktningar inom skönhetsbranschen. Med olika utbildningar vill de skapa ett forum där alla kunder kan underlätta sin vardag och spara tid genom att kunna boka flera tjänster under ett och samma tak.

 

Daniella Boström Larsson

 

Diplomerad terapeut inom Sockervaxning, Lashlift, Fransförlängning samt Utbildar inom Sockervaxning

 

Hallå där allesammans!

 

Mitt namn är Daniella Boström-Larsson och jag är 22 år.

 

Jag inriktar mig på olika nagelbehandlingar, är välutbildad inom spraytan samt sockervaxning. Dessa tre är alla små medel som kan få en att känna sig extra fin!

 

Jag siktar på att utbilda mig mer inom skönhetsvård, jag kan då erbjuda än mer för den som vill unna sig lite lyx, allt under samma tak. Målet är att kombinera vardagslyx med förmånliga priser och få kunden att känna sig speciell varje dag och inte bara vid ett specifikt tillfälle.

Disa Hasseltorp (mammaledig)

 

Fransstylist: Singel & Volym,

Spraytan & Frans/Brynfärg

 

Hej!

 

Disa heter jag och är 24 år gammal. Jag är uppvuxen ute på Värmdö där jag bor med sambo och hund!

 

Intresset för fransar fick jag då jag själv gick till en fransstylist för första gången och var inte alls nöjd, då tänkte jag det här kan jag göra bättre!

 

Jag vill fortsätta utveckla mig inom skönhetsvården.

Isabella Andersson

 

Nagelteknolog

 

Hej!

 

Mitt namn är Isabella, är född 93 och bor i Rotebro. Jag är utbildad frisör (fast jag jobbar ej inom detta) och nagelteknolog.

 

Jag har jobbat med naglar sedan 2012, och tycker bara att det blir roligare och roligare! Har alltid gillat att hålla på och pyssla och göra sånt som är lite pilligt! Vill gärna utbilda mig mer inom skönhetsbranschen men vet inte riktigt till vad ännu.

 

Nikki Blondin

 

Fransstylist:

Singel & Volymmetoden

Spraytan & Frans/Brynfärg

Diplomerad Nagelteknolog

 

Hej allesammans!

 

Nikki heter jag och är 25 år gammal.

Lever och bor med min Stora kärlek, min lilla son på södra sidan av stan.

 

Som 22 åring bestämde jag mig för att utbilda mig som nagelterapeut efter år av intresse och intresset för skönhet blev allt större därav fransar.

 

Juni 2014 blev min dröm verklighet, med "nogrannhet och naturbegåvning" tog jag mitt efterlängtade certifikat hos Lashia med MVG i betyg.

Diala Asso

 

Injektioner av Botox & Fillers

 

Hej!

 

Mitt namn är Diala och är 29år gammal. Jag är legitimerad tandhygienist sen 8år tillbaka. Har gått en kurs för Botox och Fillers hos dr. Calle på Forma Vita.

Materialet jag använder ät Botox(allergan), Teosyal, Revanesse och Stylage.

Copyright © All Rights Reserved