Behandlingsteam

Gamla Unik öppnades år2014 i syfte med att skapa en plats för unga entreprenörer, där man enkelt skall få utöva sitt hantverk i en lugn atmosfär och även skapa eget kundnätverk. En mötesplats där kunder får professionellt omhändertagande och väl utförda behandlingar samt där skönhetsspecialisten får utveckla sig inom sitt yrke. Salongen består idag utav unga tjejer som har olika inriktningar inom skönhetsbranschen. Med olika utbildningar vill de skapa ett forum där alla kunder kan underlätta sin vardag och spara tid genom att kunna boka flera tjänster under ett och samma tak.

 

Disa Hasseltorp

 

Fransstylist

 

Hej!

Disa heter jag och är 26år gammal. Jag är uppvuxen ute på Värmdö där jag även nu bor med min dotter, sambo och hund.

 

Har arbetat med fransar i 4 år och älskar det fortfarande lika mycket. Efter ett litet uppehåll förra året (föräldraledig) så är jag mer än redo att ta hand om er fina kunder igen!

Francisca Carbonel siklander

 

Fransstylist

 

Hej!

 

Mitt namn är Francisca, jag är 20 år gammal, och är uppväxt i södra delen av Stockholm.

 

Mitt intresse för skönhet började för mig tidigt, speciellt för fransar då man kan skapa så många olika slags stilar inom ett område. Så fort jag tog studenten bestämde jag mig för att ta min fransstylist utbildning och komma igång ordentligt direkt.

Efter några månader därefter tog jag även diplom inom Spraytan.

 

Vill fortsätta utbilda mig mer inom skönhetbrachen.

Cornelia Boström-Larsson

 

Fransstylist

Hej!

 

Cornelia heter jag och är född -97, och har alltid haft ett stort intresse inom olika skönhetsområden. Att vara fransstylist idag är otroligt roligt, när man både träffar kunder samt att jobba i harmoni under behandlingstillfällena.

 

Jag vill verkligen lära mig allt inom ögonfransförlängning.

 

Jag hoppas vi ses på salongen!

Diala Asso

 

Injektioner av Botox & Fillers

 

Hej!

 

Mitt namn är Diala och är 30år gammal. Jag är legitimerad tandhygienist sen 8år tillbaka. Har gått en kurs för Botox och Fillers hos dr. Calle på Forma Vita.

Materialet jag använder ät Botox(allergan), Teosyal, Revanesse och Stylage.

Daniella Othman

 

Diplomerad terapeut inom Sockervaxning, Lashlift, Fransförlängning samt Utbildar inom Sockervaxning

 

Hallå där allesammans!

 

Mitt namn är Daniella Boström-Larsson och jag är född -95.

 

Jag inriktar mig på olika nagelbehandlingar, är välutbildad inom spraytan samt sockervaxning. Dessa tre är alla små medel som kan få en att känna sig extra fin!

 

Jag siktar på att utbilda mig mer inom skönhetsvård, jag kan då erbjuda än mer för den som vill unna sig lite lyx, allt under samma tak. Målet är att kombinera vardagslyx med förmånliga priser och få kunden att känna sig speciell varje dag och inte bara vid ett specifikt tillfälle.

Nikki Blondin

 

Fransstylist

 

Hej allesammans!

 

Nikki heter jag och är 27 år gammal.

Lever och bor med min Stora kärlek, min lilla son på södra sidan av stan.

 

Som 22 åring bestämde jag mig för att utbilda mig som nagelterapeut efter år av intresse och intresset för skönhet blev allt större därav fransar.

 

Juni 2014 blev min dröm verklighet, med "nogrannhet och naturbegåvning" tog jag mitt efterlängtade certifikat hos Lashia med MVG i betyg.

Isabella Andersson

 

Nagelteknolog

 

Hej!

 

Mitt namn är Isabella, är född -93 och bor i Rotebro. Jag är utbildad frisör (fast jag jobbar ej inom detta) och nagelteknolog.

 

Jag har jobbat med naglar sedan 2012, och tycker bara att det blir roligare och roligare! Har alltid gillat att hålla på och pyssla och göra sånt som är lite pilligt! Vill gärna utbilda mig mer inom skönhetsbranschen men vet inte riktigt till vad ännu.

 

Alexandra Boström-Larsson

 

Fransstylist

 

Hej!

 

Mitt namn är Alexandra, är född -88 och bor i Vasastan.

Jag gick min första utbildning inom singelfransar hos Lashia 2011. då jag efter tre månaders utövande tog steget till seriöst yrke på skönhetssalong.

 

Öppnade 2012 en egen liten franssalong med en kollega, där mitt eget-företatagande började. HAr sedan dess vidareutbildat mig hos Lashia, Lookbylinn inom Volymfransar & Frans/Brynfärg hos Axelsons SPA. Har även genomgått härdplastubildning samt ett godkänt Tjänstbarhetsintyg.

 

Hoppas vi ses!

 

Copyright © All Rights Reserved