INTEGRITETSPOLICY

Vilkor & Säkerhet

 

Personuppgiftslagen (PUL)

År 1998 fick vi en ny lag, Personuppgiftslagen. Enligt denna lag har du rätt att få information om hur en behandling av personuppgifter och hur vi ber dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Det är därför som du ombeds att göra det på www.bokadirekt.se vid bokning av behandling.

 

Introduktion

Salong Gamla Unik arbetar för att säkerställa att din integritet skyddas vid din användning av vår bokningstjänst. Vi har därför en Policy som fastställer hur dina personuppgifter ska bearbetas och skyddas. Håll dig uppdaterad om eventuella förändringar av denna intregitetspolicy genom att besöka vår webbplats. Denna intregitetspolicy gäller endast Salong Gamla Unik(SKG Creatives AB) kunder och användare av vår bokningstjänst.

 

Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Det svenska företaget, SKG Creatives AB, är en personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du som kund tillgodoser vid bokning sv behandling hos oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med PuL, personuppgiftslagen(1998:204), som den svenska implementeringen av EU:s dataskyddsdirektiv. Det svenska företaget SKG Creatives AB fungerar som personuppgiftsbiträde och behandlar personuppgifter på uppdrag av Salong Gamla Unik.

 

Var lagras dina personuppgifter?

De uppgifter som vi samlar in från dig lagras endast på vår bokningstjänst.

All sådan överföring av dina personuppgifter sker i enlighet med gällande lagstiftning.

 

Vad för slags personuppgifter samlar vi?

Vi samlar in personuppgifter som du tillgodoger oss vid bokning av behandling via vår bokningsjänst, bokadirekt.se, De personuppgifter som du skickar till oss kan till exempel omfatta kontaktinformation, födelsedatum, e-post, betalningsinformation etc.

 

Hur använder vi dina personuppgifter?

Vi använder endast dina uppgifter för följande ändamål;

För att skicka dig eventuella förändringar i din kommande bokning.

För att skapa och hantera en personlig profil i vår bokningstjänst.

För att kontakta dig med information vid eventuell sjukdomstillstånd.

För att kontakta dig med information vid eventuell betalningsmetod.

För att besvara dina frågor och informera dig om eventuella kampanjer.

För att informera dig om nya tjänster eller ändrade prisklasser.

För att skicka säsongens erbjudande som nyhetsbrev.

För att skicka påminnelser om salongens policy!

För att bekräfta att du innehar den lagstadgade miniåldern för att genomföa en behandling.

För att förhindra missbruk eller olämplig användning av våra tjänster.

 

Vilka är dina rättigheter?

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dom rättade. Vi kan ej radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas, till exempel vid obetalda No-Show fakturor.

 

Vem har tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter kan delas inom teamet på Salong Gamla Unik, men främst hos den som du gjort en bokning hos för behandling. Informationen stannar även hos teamet på bokadirekt.se(bokningstjänsten man använder vid bokning sv behandling). Personuppgifter vidarebefodras ej till tredje part som t.ex. marknadsföringsändamål.

 

Hur skyddar vi dina kortuppgifter?

För kortköp arbetar vi endast med ett säkert betalningsombud som hjälper oss att direkt kontrollera med din bank att kortet är giltigt för köp. Vårt betalngingombud bearbetar dina kortuppgifter i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS som utvecklades av kortföretagen VISA & MasterCard. Detta innebär att säkerheten är mycket hög vid bearbetningen av dina kortuppgifter.

 

 

 

Personuppgiftsansvarig

 

Salong Gamla Unik

SKG Creatives AB

Skeppar Karls Gränd 4

111 30 Stockholm

Sverige

 

Telefon: +46 (0)70 769 62 23

E-post: alexandra@salonggamlaunik.se

 

Företagsregister: Bolagsverket

Organisationsnummer: 559062-6767

Momsregistreringsnummer: SE5590626767

Auktoriserad Representant: Alexandra Boström-Larsson

 

Innehar F-Skattesedel

 

Copyright © All Rights Reserved