Covid-19

STOCKHOLM

Covid-19 

 

På grund av hur allvarligt detta virus har intagit folkhälsan i detta land vill vi på Salong Gamla Unik försäkra oss och tydliggöra våra åtgärder under denna period. Främst för att vi har personal(arbetskraft) som anses vara riskzons- grupp och respektera kunders rädslor & hälsa, så vill vi motverka dom ”höga” riskerna genom att vidta dessa åtgärder nedan.

PANDEMILAG 10/1-2021

 

MAXANTAL: 6

 

Vi som verksamhet vill ej bryta mot dem nya smittskyddsåtgärder som vidtagits utav regeringen. För att vi lätt och smidigt, personal som kunder, skall kunna känna sig säkra hos oss kommer vi begränsa maxantal i lokalen vid behandlingar samt stänga Citybutiken för drop-in kunder.

 

Vi kommer därför införa skiftschema för oss, så att vi säkerställer minskad risk för smittspridning. Vilket i praktiken även kommer resultera i att de kommer ske lite ändringar för framtidens bokningar som är gjorda från 1/2-2021. Skiftschemat är inte satt i sten än men vi måste dela broderligt på arbetspassen.

 

Med hänvisning från Folkhälsomyndigheten, måste vi som verksamhet, även ”ta bort eller spärra av inredning, som gör att människor uppehåller sig i lokalerna”. Lösningen på detta är att man får då vänta utomhus tills man blir hämtad av sin behandlingsterapeut. I och med det kommer ni kunder att få slussas ut innan näste man kommer in.

 

För att undvika smittspridning har vi i verksamheten beslutat att;

 

  • Erbjuda er munskydd som står på kassadisken.
  • Tillgängliga handspritsflaskor.
  • Begränsa maxantal vid kundbesök.
  • Tillgång till handtvätt med pappershanddukar.
  • Byta av handdukar mellan behandlingstillfällena.
  • Vi har stängt vår Citybutik för eventuella drop-in besök.
  • Kommer erbjuda alla Swishbetalningar
  • Skiftschema från och med 1/ 2- 2021

 

Vi vill tillsammans på Salong Gamla Unik, på bästa möjliga sätt, förhålla oss till dom restriktioner och åtgärder som vidtas av regeringen, för att DU som kund ska kunna känna dig säker som möjligt hos oss.

 

Hoppas innerligt att ni har överseende med dessa åtgärder och vi tillsammans hjälps åt, för vår omgivningens skull.

 

På återseende & luftkramar

 

Behandlingsterapeuterna 

Copyright © All Rights Reserved