Behandlingsteam

STOCKHOLM

Gamla Unik öppnades år2014 i syfte med att skapa en plats för unga entreprenörer, där man enkelt skall få utöva sitt hantverk i en lugn atmosfär och även skapa eget kundnätverk. En mötesplats där kunder får professionellt omhändertagande och väl utförda behandlingar samt där skönhetsspecialisten får utveckla sig inom sitt yrke. Salongen består idag utav unga tjejer som har olika inriktningar inom skönhetsbranschen. Med olika utbildningar vill de skapa ett forum där alla kunder kan underlätta sin vardag och spara tid genom att kunna boka flera tjänster under ett och samma tak.


Isabella Andersson


Nagelteknolog


Hej!


Mitt namn är Isabella, är född -93 och bor i Rotebro. Jag är utbildad frisör (fast jag jobbar ej inom detta) och nagelteknolog.


Jag har jobbat med naglar sedan 2012, och tycker bara att det blir roligare och roligare! Har alltid gillat att hålla på och pyssla och göra sånt som är lite pilligt! Vill gärna utbilda mig mer inom skönhetsbranschen men vet inte riktigt till vad ännu.


Cornelia Boström-Larsson


Diplomerad terapeut inom fransförlängning, Lashlift och BB-Glow.

 

Hej!


Cornelia heter jag och är född -97, och har alltid haft ett stort intresse inom olika skönhetsområden. Att vara fransstylist idag är otroligt roligt, när man både träffar kunder samt att jobba i harmoni under behandlingstillfällena.


Jag vill verkligen lära mig allt inom ögonfransförlängning.


Jag hoppas vi ses på salongen!

Francisca Carbonel Siklander


Fransstylist


Hej!


Mitt namn är Francisca, är född -98, och är uppväxt i södra delen av Stockholm.


Mitt intresse för skönhet började för mig tidigt, speciellt för fransar då man kan skapa så många olika slags stilar inom ett område. Så fort jag tog studenten bestämde jag mig för att ta min fransstylist utbildning och komma igång ordentligt direkt.

Efter några månader därefter tog jag även diplom inom Spraytan.


Vill fortsätta utbilda mig mer inom skönhetsbranschen.

Alexandra Boström-Larsson


Diplomerad inom Ögonfransförlängning, Microneedling, Cryopen och Plasma Skin Lift.


Hej!


Mitt namn är Alexandra, är född -88 och bor i Vasastan.

Jag gick min första utbildning inom singelfransar hos Lashia 2011. då jag efter tre månaders utövande tog steget till seriöst yrke på skönhetssalong.


Öppnade 2012 en egen liten franssalong med en kollega, där mitt eget-företatagande började. HAr sedan dess vidareutbildat mig hos Lashia, Lookbylinn inom Volymfransar & Frans/Brynfärg hos Axelsons SPA. Har även genomgått härdplastubildning samt ett godkänt Tjänstbarhetsintyg.


Hoppas vi ses!


Copyright © All Rights Reserved