Behandlingsteam

STOCKHOLM

Gamla Unik öppnades år2014 i syfte med att skapa en plats för unga entreprenörer, där man enkelt skall få utöva sitt hantverk i en lugn atmosfär och även skapa eget kundnätverk. En mötesplats där kunder får professionellt omhändertagande och väl utförda behandlingar samt där skönhetsspecialisten får utveckla sig inom sitt yrke. Salongen består idag utav unga tjejer som har olika inriktningar inom skönhetsbranschen. Med olika utbildningar vill de skapa ett forum där alla kunder kan underlätta sin vardag och spara tid genom att kunna boka flera tjänster under ett och samma tak.


Isabella Andersson


Nagelteknolog


Hej!


Mitt namn är Isabella, är född -93 och bor i Rotebro. Jag är utbildad frisör (fast jag jobbar ej inom detta) och nagelteknolog.


Jag har jobbat med naglar sedan 2012, och tycker bara att det blir roligare och roligare! Har alltid gillat att hålla på och pyssla och göra sånt som är lite pilligt! Vill gärna utbilda mig mer inom skönhetsbranschen men vet inte riktigt till vad ännu.


Cornelia Boström-Larsson


Diplomerad terapeut inom fransförlängning, Lashlift och BB-Glow.

 

Hej!


Cornelia heter jag och är född -97, och har alltid haft ett stort intresse inom olika skönhetsområden. Att vara fransstylist idag är otroligt roligt, när man både träffar kunder samt att jobba i harmoni under behandlingstillfällena.


Jag vill verkligen lära mig allt inom ögonfransförlängning.


Jag hoppas vi ses på salongen!

Daniella Othman - Mammaledig


Diplomerad terapeut inom Sockervaxning,Microneedling, Tandblekning Lashlift, Fransförlängning samt utbildar inom olika skönhetsområden.


Hallå där allesammans!


Mitt namn är Daniella Othman och jag är född -95.


Jag inriktar mig på olika nagelbehandlingar, är välutbildad inom spraytan samt sockervaxning. Dessa tre är alla små medel som kan få en att känna sig extra fin!


Jag siktar på att utbilda mig mer inom skönhetsvård, jag kan då erbjuda än mer för den som vill unna sig lite lyx, allt under samma tak. Målet är att kombinera vardagslyx med förmånliga priser och få kunden att känna sig speciell varje dag och inte bara vid ett specifikt tillfälle.

Alexandra Boström-Larsson


Diplomerad inom Ögonfransförlängning, Microneedling, Cryopen och Plasma Skin Lift.


Hej!


Mitt namn är Alexandra, är född -88 och bor i Vasastan.

Jag gick min första utbildning inom singelfransar hos Lashia 2011. då jag efter tre månaders utövande tog steget till seriöst yrke på skönhetssalong.


Öppnade 2012 en egen liten franssalong med en kollega, där mitt eget-företatagande började. HAr sedan dess vidareutbildat mig hos Lashia, Lookbylinn inom Volymfransar & Frans/Brynfärg hos Axelsons SPA. Har även genomgått härdplastubildning samt ett godkänt Tjänstbarhetsintyg.


Hoppas vi ses!


Francisca Carbonel Siklander


Fransstylist


Hej!


Mitt namn är Francisca, är född -98, och är uppväxt i södra delen av Stockholm.


Mitt intresse för skönhet började för mig tidigt, speciellt för fransar då man kan skapa så många olika slags stilar inom ett område. Så fort jag tog studenten bestämde jag mig för att ta min fransstylist utbildning och komma igång ordentligt direkt.

Efter några månader därefter tog jag även diplom inom Spraytan.


Vill fortsätta utbilda mig mer inom skönhetsbranschen.

Lilas Yassir


Injektioner av Botox & Fillers


Hej!


Jag heter Lilas Yassir och är 27 år gammal. Jag är en legitimerad tandläkare som tog examen i februari 2019.

Jag har alltid varit väldigt intresserad av skönhet och estetik. Därför valde jag att utbilda mig mer inom dessa områden.

Jag har gått grund samt avancerade botox och fillers kurser hos Derma Medical i London, England vilket var det bästa valet någonsin.


Jag kommer att vara på Salong gamla unik på lördagar där jag utför botox och fillers.


Hoppas vi ses snart!

Copyright © All Rights Reserved