BROWLIFT

STOCKHOLM

BROWLIFT

Browlift är en av de hetaste behandlingarna just nu!

Det passar för alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte vill eller vågar göra en förändring. En skonsam behandling som ger dina ögonbryn volym, form och lyft.


Vad är brow lift? 

Brow lift, en behandling som gör dina ögonbryn fylligare, ger ökad volym, förfinar formen samt ger ett lyft. En ultimat behandling för dig som önskar välskötta och vackra ögonbryn utan att behöva använda make-up eller permanenta behandlingar. Vid en brow lift behandling formas och stylas brynets strån till önskad form. I regel avslutas behandlingen även med färgning av ögonbrynen om det önskas. 


Hur går behandlingen till?

Under behandlingen borstas och formas dina bryn varsamt. Med hjälp av vätskor som appliceras i olika steg bibehålls den uppnådda formen och volymen. Brow lift kan även kombineras med lash lift samt färgning av fransar och färgning/plock av brynen. Avslutningsvis appliceras vårdande, stärkande och stimulerande produkter som förlänger effekten av behandlingen. 


Hur lång tid tar behandlingen?

Det beror på hur lång tid det tar för vätskorna att verka, men ca 45-60 min.


Hur länge håller effekten? 

Hur länge effekten av brow lift behandling håller beror på brynens tillväxtcykel, kvalitén på brynen samt mängden strån. I regel bibehålls effekten i 4-6 veckor.  Därefter kan du upprepa behandlingen. 


Att tänka på? 

För att förlänga effekten av din brow lift behandling bör du undvika vatten, fukt, olja, bastubad samt rengöringsprodukter upp till 24h efter genomförd behandling.


Är det skadligt? Finns det några risker?

Nej det bygger upp stråna och keratinet håller tills stråt trillar av naturligt. Det är alltså inte permanent.

Lashlift Browlift


Browlift                                            595kr

Browlift + Fransfärg                   695kr

Browlift + Keratin                        895kr

Kombo Browlift + Lashlift        695kr


Copyright © All Rights Reserved