Hudvård

STOCKHOLM

Klassisk Ansiktsbehandling inkl. Kemisk Peeling


Nu kan man även boka in en ansiktsbehandling hos oss! Ett avkopplande moment man unnar sig för lite utav. Även om man har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri. Ju äldre man blir desto långsammare blir cellförnyelsen, liksom kollagen- och elastinproduktionen, och vår naturliga hyaluronsyra i huden bryts ned. För att man ska behålla spänst, elasticitet och lyster i huden är bra hudvård viktigt. En ansiktsbehandling med bra produkter ger goda förutsättningar för att din hud ska må bra.


Först djuprengör vi ansiktet med Kemisk Peeling (produkter från DermaWhite) med mix av ångande handdukar som öppnar upp porerna. Sedan masserar vi in vitaminer som passar just din hud. Val av vitaminer väljer vi fram genom en hudanalys.

Till avslutet lägger vi på en ansiktmask och en collagenkräm från Yellowrose.


Portömning 

Portömning - vad är det?

Djup portömning/porrengöring är en ansiktsbehandling som passar till alla i olika åldrar.

Tilltäppta porer, vita, svarta pormaskar och orenheter i ansikte är en av dem högaktuella problem.

Vi hjälper dig med riktig ordentlig portömning, gör att huden blir fräschare, lenare och återfår sin lyster.

Vi erbjuder en djuprengörande ansiktsbehandling med portömning, som bidrar till att huden kan lättare tillgodogöra sig optimala effekter av vårdande produkter.


Hur ofta bör man göra portömning?

Ansiktsbehandling med djup porrengöring rekommenderas att upprepa varje 4-8 veckor.

För dig som har fet, blandad eller acnebenägen hy skapar vi anpassad djup porrengöring/portömning med starka antiinflammatoriska hudvårdsprodukter mot acne.


Kemisk Peeling 


En kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis AHA, BHA eller TCA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas.

I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden.

En kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, nacke, bröst, händer samt armar och ben.


Vad kan kemisk peeling åstadkomma?

Efter en behandling blir huden blir lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende.


Du kan förbättra:

  • Acne och acneärr
  • Åldersfläckar och solfläckar
  • Fina linjer och rynkor
  • Fräknar
  • Ojämn hudpigmentering
  • Grov hud och fjällande hud
  • Ärr
  • Solskadad hud


Att tänka på efter behandlingen

Alla har vi olika hudtyper, så hur huden reagerar är individuellt. Det kan resultera i att huden fjällar lätt och en rodnad uppstå eller uppstå svullnad. Ibland förekommer även ytligare sår samt missfärgningar. Några dagar efter behandlingen brukar huden börja flagna. Sådana följdbesvär oftast snabbt övergående och avtar någon eller några veckor efter behandlingen. Viktigt att komma ihåg, är att huden blir mycket känslig för solljus tiden efter behandlingen. Viss ojämnhet kan uppstå i pigmenteringen på grund av behandlingen, och det är därför viktigt att inte utsätta huden för direkt solljus under de närmsta månaderna efter behandlingen. Använd alltid en solkräm med mycket hög solskyddsfaktor vid vistelse utomhus.


Om du har ojämnt pigment, torrhet, acne eller fina rynkor, kan en mild kemisk peeling vara det rätta valet. Denna typ av peel avlägsnar bara det yttre lagret av huden (epidermis) i en mild peeling och resulterar i en friskare lyster. Du kan upprepa dessa behandlingar en gång per vecka i upp till sex veckor för att uppnå önskat resultat.


Ansiktsbehandlingar


Klassisk Ansiktbehandling inkl. Kemisk Peeling                           895kr

Portömning                                                                                                   399kr

Avancerad Portömning                                                                            695kr

Kemisk Peeling                                                                                            595kr 

Kombinerad Portömning + Kemisk Peeling                                    695kr


Copyright © All Rights Reserved