Före Behandling

STOCKHOLM

Precis som med de flesta hudföryngrings behandlingar finns det bieffekter, men återuppbyggningsfasen av en plasma ljus behandling,

samt resultatet, har frekvent visats vara överlägset andra liknande apparater. 

Följande tar vi upp på en konsultation, men det kan vara bra att ha fått läsa igenom det en gång innan också.

PLASMA SKIN LIFT

 

FÖRE BEHANDLING

Vi rekommenderar att du undviker solning (soljus, solarium, solinjektioner) 2-4 veckor innan behandling. Du ska helst vara helt osolad på den hud som ska behandlas.

Alltså du ska ha din orginal hudfärg. Idealt är att även använda solskyddsfaktor 50 för att preparera huden ett par veckor innan, särskilt om du är naturligt lite mörkare i huden.

(Dock kan man ej behandla hudtyper från 4 och uppåt på fitzpatrick's skala.) Vi går igenom vart du ligger när du kommer på konsultation.

Undvik alla andra typer av behandlingar på samma område som du har för avsikt att behandla, en månad innan plasmaljus behandling.

Såsom t ex laserbehandling, kemisk peeling, fillers, botox osv.


KONSULTATION

En Plasma-behandling genomförs INTE utan en genomförd konsultation, som förbokas in innan de bokade datumet för behandling.

 

Vilka resultat kan man förvänta sig?

Resultaten brukar kunna bli väldigt tydliga, men är förstås väldigt individuella. Det beror på många faktorer; anamnes, livsstil, ålder, hudtyp, läkkött, hudelasticitet osv.

Så man måste ha realistiska förväntningar utifrån var man själv befinner sig utifrån dessa faktorer. Alla hudar är olika och alla ansikten är olika.


Kan man göra om behandlingen om man inte är fullt tillfredsställd med resultatet?

Ja, men efter tidigast tre månader. Huden måste få tid att hinna läka helt, både på utsidan och insidan. Man kan som max göra 4 behandlingar i följd på samma område.

Många gånger räcker 1 behandling, och i andra fall behöver man komplettera med fler. Görs fler behandlingar av samma område lämnar vi 15-25% rabatt på nästföljande behandlingar.

 


Copyright © All Rights Reserved